1 Mayıs 2013 Çarşamba

Edirne Lisesin'de 156. Randevu

Edirne Lisesi, kuruluşunun 156. yıl dönümünde eski ve yeni mezunlarla buluştu. Geleneksel 23 Nisan Pilav Günü'nde bir araya gelen 40. Yıl Mezunları duygulu anlar yaşadılar.















1973 yılı mezunlarına Edirne Lisesinden Yetişenler Derneği tarafından hazırlanan 40. Yıl Ödüllerin dağıtıldığı törende, Edirne Lisesinden 1949 yılında mezun olan Oral Onur, 1973 yılında mezun olan oğlu Altay Onur'a kendi ellerinden 40. Yıl ödülünü vererek, Edirne Lisesinin  ilk baba-oğul 40. Yıl Kutlamasını gerçekleştirdiler.
Altay Onur, Oral Onur
Törende ödülünü babası Oral Onur'dan alırken göz yaşlarını tutamayan Altay Onur salonda bulunanlara da duygulu anlar yaşattı.

Etkinliğe Vali Hasan Durmazer, in yanı sıra 54. Mknz. P. Tug. Konutanı Tuğgeneral Cengiz Demirci, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne Milletvekili Recep Gürkan, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, eski ve yeni mezunlar ile eşleri katıldı.

Pilav zilinin çalmasıyla birlikte Edirne Lisesi'nin geleneksel pilavını yiyen mezunlar daha sonra arkadaşlarıyla sınıflarında eski anılarını tazelediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder